avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Garanție chirie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Garanție chirie

Bună ziua, am stat timp de 3 luni într-o chirie urmând să mă mut la casa mea, la plecare a venit proprietarul să verifice starea apartamentului concluzionând că este bun, ma amânat cu garanția din motiv că trebuie să meargă la curent să vadă dacă nu mai sunt costuri restante, de o lună de zile mă tot amână să-mi dea înapoi garanția în valoare de 250€, problema îi că el de la început nu a vrut să facem contract de închiriere spunând că '' mergem pe încredere ''. Pot face ceva pentru a-mi recupera banii? Vreun denunț la poliție sau Anaf?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:21, 20 Ianuarie 2020
Initial incercati sa solutionati amiabil
Inclusiv atentionati proprietarul ca daca nu restituie garantia va vedeti obligat sa sesizati autoritatile=politie,anaf instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema chiriaș cu proprietarul carmencalineata carmencalineata Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu sfat si baza legala pentru situatia: socrul meu a stat din 4 martie an curent până la 03 aprilie la un domn mai in ... (vezi toată discuția)
Imobiliare garantie (contract de inchiriere) bibi123 bibi123 am inchiriat un apartament 2 camere am platit 450 de euro chiria 450 de euro grantia plus 250 de euro comisionu la agent am facut contrat in care se ... (vezi toată discuția)
Am luat un apartament în chirie , am plătit agenția și garanția, ... stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Am luat un apartament în chirie , am plătit agenția și garanția, am mutat toate lucrurile și acum proprietarul s-a răzgândit ca nu vrea sa mai dea ... (vezi toată discuția)