avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... este legal sa fie codate telefoanele mobile la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

este legal sa fie codate telefoanele mobile la abonament?

salut
am facat reinnoire de contract pe 2 ani, eram deja de 5 inainte, am achizitionat un smart telefon si am platit 150 ron, dar cand am vrut s afolosesc telfonul pe cartela dintr-o alta retea am vazut ca e blocat.intrebarea era cea de mai sus, ce lege reglementeaza si daca am vreo sansa sa depun reclamatie la OPC? tin sa mai mentionez ca oferta d ereinnoire s-a facut la telefon si ni mi s-a mentionat nimic despre telefon precum ca v-a fi codat(problema este ca inregistrarea nu o am eu :)

Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:35, 21 Noiembrie 2011

Pentru ca reclamatia la OPC sa fie luata in considerare, conditia esentiala este ca dvs. sa fi incercat intai rezolvarea amiabila cu firma respectiva si sa nu fi reusit acest lucru. In reclamatie trebuie sa aratati ce demersuri ati facut si ca ati fost refuzat.

Mai este ceva care nu va prea ajuta: puteti solicita deblocarea in oricare magazin al firmei respective – contra unei taxe, desigur (detalii pe pagina firmei respective, la Asistenta / Suport tehnic / Cum pot debloca un telefon achizitionat si Cat platesc pentru deblocarea unui telefon achizitionat).

Daca totusi doriti sa faceti reclamatie, aveti aici un model:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange mobil MioaraOlteanu MioaraOlteanu Buna ziua ! Am solicitat la firma Digi portarea unui nr. de telefon de la Orange . Portarea a fost acceptata de ambele companii de telefonie , in conditiile ... (vezi toată discuția)
Portare nr.telefon . MioaraOlteanu MioaraOlteanu Buna ziua ! Am solicitat la o firma de telefonie (X) portarea unui nr. de telefon de la firma Y . Portarea a fost acceptata de ambele , in conditiile impuse de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii eder eder Ieri am cumparat un telefon mobil de la o persoana care a dat un anunt de vanzare pe internet, insa atunci cand ne-am intalnit sa facem vanzarea, telefonul nu ... (vezi toată discuția)