avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare spor in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare spor in Revisal

daca un spor prevazut in CIM in suma fixa se modifica luna viitoare din cauza ca salariatul este in concediu de boala, se inregistreaza in Revisal noua suma ?
Cel mai recent răspuns: pintiliciuc maria , utilizator 13:36, 21 Noiembrie 2011
Daca e in suma fixa, de ce se modifica?
este negociat insuma fixa daca are toata luna lucrata in acele conditii dar daca nu lucreaza in acele conditii , lipseste ( cfs, cb, co ) nu-l primeste decat pentru timpul lucrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul co oniga_ioana82 oniga_ioana82 Buna ziua, Cine ar putea sa-mi ofere cateva informatii in legatura cu calcularea CO in fuctie de timpul lucrat? am inteles ca se iau in considerare ... (vezi toată discuția)
Calcul spor sambata rominaduca rominaduca Imi spuneti va rog frumos cum se va calcula sporul pentru 6 ore lucrate sambata, la salarul brut 1450? Se poate stabili si o suma fixa(cum se stabileste corect ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cfs - va rog un raspuns urgent Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum pot sa inregistrez 5 zile cfs pe versiunea veche (inca nu am finalizat versiunea noua ptr ca nu m-am lamurit cu ... (vezi toată discuția)