avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pe actele interne ale unei institutii publice trebuie ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pe actele interne ale unei institutii publice trebuie aplicata stampila?

Buna ziua, va rog frumos o lamurire. Pe actele interne de la o institutie publica este obligatorie stampila unitatii...
Depinde la ce acte interne faceti referire.Astfel daca ne referim la acte de dispoziţie şi decizie,actele doveditoare,tip adeverinte,certificate,dari de seama statistice sau contabile,acestea poarta semnatura conducatorului unitatii si stampila.
Alte acte interne cum ar fi de ex. procesele verbale de predare-primire,procesele -verbale de sedinta,rapoarte,referate,memorii nu poarta stampila unitatii .
Daca va intereseaza un document anume,reveniti,cu acest detaliu.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal predare primire documente corinuta corinuta Buna Sunt proaspat angajata la o institutie ca si jurist. Acum s/a infiintat primul post de jurist. De contracte s-a ocupat altcineva pana acum care ar ... (vezi toată discuția)
Substituire de persoana jaab jaab Buna seara...as dori daca puteti sa imi definiti cam ce inseamna substituirea de persoana, daca e fapta penala si cam ce termene are de prescriere fapta ... (vezi toată discuția)
Procedura legala de predare-primire a actelor unei asociatii de proprietari doinitze doinitze Din iunie 2010 si pana la 1 octombrie 2011 am fost (sunt???) presedintele unei asociatii de proprietari din Bucuresti, sector 6. In septembrie a.c. am anuntat ... (vezi toată discuția)