avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariului discriminatoriu si cu intarziere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariului discriminatoriu si cu intarziere

Buna ziua. Ce pot sa fac in caz de discriminare la plata salariului?
Si in caz de mari intarzieri ?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: danepure , utilizator 20:06, 21 Noiembrie 2011
danepure a scris:

Ca si ordin de marime variaza intre cateva sute de lei si cateva mii de lei.
Repet, diferentele de marime intre salarii este nesemnificativa fata de diferentele intre sumele restante...

Am inteles acest lucru .. diferenta exista intre sumele restante de plata pe care le are angajatorul fata de salariati ... la unii sumele de plata sunt mai mici, iar la altii sumele de plata sunt mari ... s-a incercat o discutie cu angajatorul pe aceasta tema?
Evident ca da... Am spus ca am inaintat o cerere de rezolvare pe cale amiabila acestei stari de fapt... Dupa mai multe abordarii verbale a subiectului... Concluzia?
tacere totala... Ce pot sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare SaraSaraSara SaraSaraSara Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Asociatia de locatari de care apartin m-a dat in judecata in luna iunie 2014 pentru neplata sumei de 2000 lei ... (vezi toată discuția)
Prevederi ccm pe societate sub cu prev. minimale din ccm pe ramura conelia anghel conelia anghel Exista CCM pe ramura Chimie si Petrochimie 2010-2012 care are cerinte minimale de la care se incep negocierile pt. CCM pe societate. In urma deciziei de ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)