avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

am o intrebare..
Am fost cam fraierit..vrand sa ajut pe cineva pe care il cunosc i-am dat 50 de lei sa ii schimbe ca sa ii pot da 30 de lei de care avea multa nevoie..Persoana respectiva a fugit cu tot cu banii .ce pot face si ce sanctiuni risca..Am inteles ca fapta s-ar incadra la abuz de incredere..multumessc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 22:54, 21 Noiembrie 2011
Nu este abuz de incredere.Este furt.Daca aveti martori,depuneti plangere penala impotriva faptuitorului.
Un furt nu poate fi mai clar decat atat. Fapta nu se incadreaza la abuz de incredere doar pt ca il cunoasteti pe respectivul individ. Faceti plangere penala pt furt, la politie, asa cum v-a sfatuit si domnul consilier.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
ContSters178374, utilizator
Era cineva de fata cand i-ati dat banii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere? olycr olycr Am si eu o mica problema , am facut cu un individ o intelegere , eu i-am dat masina mea el pe a lui , o zi, dupa care daca totul era ok faceam tranzactia . ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie pt. abuz de incredere si furt calificat coryzalia coryzalia In calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari, am afisat la cele 2 aviziere ale blocului niste informari, care a 2-a zi au disparut. Singura ... (vezi toată discuția)
Plangere penala (sau nu) pentru furt (daca se poate numi furt)? sergynyo sergynyo Buna ziua. M-am certat recent cu logodnica mea (fosta). :(( Din toata aceasta cearta, ea nu doreste sa-mi inapoieze un telefon (smartphone) plus alte obiecte ... (vezi toată discuția)