Sunt Claudia,25ani din Iasi,mama unei fetite de aproape 7 anisori.un copil minunat care imi face zilele frumoase.de cand a aparut pe lume am fost ajutate de parintii mei,tatal micutei fiindu`mi alaturi doar in primele luni de sarcina,ca mai tarziu spunand ca nu este a lui.inainte de a implini un anisor,l`am dat in judecat pentru a-si recunoaste copilul,dar increderea mea in el m`a facut sa renunt la proces,sperand ca va face ce a promis...."sa nu ne taram prin tribunale si sa rezolvam singuri".intrebarea mea este,ce as putea face acum?am nevoie de sfatul unui avocat,fetita e destul de marisoara si daca pana acum ma vedeam o mama luptatoare,acum ma sperie gandul ca are liniuta in loc de numele tatalui...:(...iti multumesc din suflet si astept un raspun,un sfat,o idee....sa il dau in judecata???nu mai stiu nimic d eel d eaproximativ 2 ani...
Esti o fericita cu liniuta in certificat. Eu am facut prostia sa-l chem sa recunoasca copilul si acum m-a dat in judecata si a obtinut custodie comuna si copilul la el acasa cu tot cu vacante in conditiile in care copilul nu-l cunoaste, este fata si are patru ani.Dau un sfat mamicilor, daca vreti liniste, renuntati la aceasta recunoastere pentru ca nu stiti ce va asteapta. Eu regret ca am facut aceasta prostie. Copilului ii trebuie liniste si sa fie iubit, nu tarat de la o casa la alta, de parca ar fi un obiect.