avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cardul european de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cardul european de sanatate

Persoanele coasigurate,pot beneficia de card european de sanatate,si in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 08:20, 22 Noiembrie 2011
da, faceti cerere la casa de asigurari de sanatate, va trebuie adeverinta de salariat sau de asigurat
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cardului european de sanatate ceass pentru persoane coasigurate sau fara venituri cyan cyan am o nelamurire legata de documentele necesare ptr obtinerea cardului european de sanatate CEASS. eu sunt asigurat ca si salariat, sotia este coasigurat ... (vezi toată discuția)
Nastere in suedia - sotie rezident in suedia asigurata in romania guritaoana guritaoana Buna ziua! Sunt cetatean al Romaniei, iar sotul meu este roman cu cetatenie dubla(si suedeza) stabilit in Suedia. Ne-am casatorit de 1 an si acum asteptam un ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale angi prunaru angi prunaru Buna seara,am o întrebare:în perioada 2008-2012 nu am cotizat la sistemul de asigurari de sanatate,am fost co-asigurat pe asigurarea sotului.Ïn 2012 am ... (vezi toată discuția)