avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime

Buna ziua,
am si eu o intrebare: o persoana care a lucrat intr-o societate trei ani cu timp partial de lucru ( 4ore/zi), are dreptul la sporul de vechime de 5%?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 22 Noiembrie 2011
Da , are dreptul la spor de vechime, indiferent de norma de lucru.
Are dreptul la sporul de vechime, numai daca acest spor este reglementat prin ccm aplicabil angajatorului sau in reg.intern al acestuia ori in c.i.m.
Minunat raspuns...sa-l dati celor de la ITM cand va vin in control... #-o
piciul a scris:

Minunat raspuns...sa-l dati celor de la ITM cand va vin in control... #-o

L-am dat si nu am avut probleme ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea codului muncii de catre angajator elenavarzaru elenavarzaru Buna ziua, Am o nelamurire referitoare la acordarea sporului de vechime. Am lucrat de-a lungul timpului cu contracte de munca cu timp partial (6 h), si cu ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua Stiu ca un salariat care are zile nelucrate (absent nemotivat sau invoit fara plata) are vechimea in munca diminuata cu aceste zile. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Vechime minima obligatorie dona77 dona77 Buna seara, Mai este obligatorie includerea in salariul de incadrare a vechimii minime (5%)? Trebuie aplicata si in cazul unui CIM cu norma ... (vezi toată discuția)