avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,
In anul 1995 mama mea mi-a vindut casa si terenul aferent pe care avea act de proprietate eliberat de primarie (ca urmare a unei hotariri judecatoresti - fiind cumparata cu zdelca in anul 1948), in anul 2000 mama a fost chemata in judecata pentru o parte din terenul aferent casei. Dupa un proces de 11 ani in care am incercat sa arat ca nu mama este proprietara si nu detine nici un teren am primit instiintare de executare silita pe numele mamei. In discutia mea cu executorul judecatoresc mi-a comunicat ca actul de proprietate al mamei este prescris... Executorului i-am explicat ca ar trebui sa fiu eu data in judecata ca actual proprietar pentru a exista suport legal pentru executare. Gresesc..., va rog sa imi dati un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:41, 22 Noiembrie 2011
nu se intelege mai nimic....ce s-a intamplat la procesul care a durat 11 ani...ce hot se executa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare teren irisp irisp In 1997 am cumparat un pamant pe baza de zdelca pentar ca proprietarul nu avea titlu de proprietate, zdelca afost cu martori.Intre timp in anul 2002 am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Luciaturcescu Luciaturcescu s-a platit 1/3 din suma datorata privind sulta . in procesul verbal intocmit de executor se stipuleaza ca daca nu se va plati in termen ,va fi scos la ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit imobil cu legea 112/1995 ? horobelv horobelv Acum 4 ani , am facut o intelegere cu precontract de vanzare cumparare asupra unei locuinte . Vanzatorul si-a primit banii in prezenta notarului, dar notarul ... (vezi toată discuția)