avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

am "mostenit" impreuna cu fratele si cu mama mea 2 masini , pe care dorim sa le vindem. Masinile sunt inmatriculate pe numele tatalui meu (decedat). Cum procedez? Trebuie sa dezbatem mostenirea? sau exista si alte variante? Mutumesc anticipat.
Va trebui sa dezbateti succesiunea, sa obtineti certificat de mostenitor, numai astfel puteti sa vindeti masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea sa vand masina care este pe numele tatalui decedat? Iuliann09 Iuliann09 Buna seara, as dori sa stiu daca exista o alta modalitate de a vinde masina tatalui meu care a decedat acum 2 ani, m-am informat si singura solutie pare a fi ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa bunica cu partaj voluntar, fara succesiune Manu111 Manu111 Buna ziua, Am o problema mai delicata,cred.Este vorba despre o casa,mostenire de la bunica mea,care a decedat in 1986. Bunica a avut 2 copii(mama mea si ... (vezi toată discuția)
Vânzare autoturism al unei persoane decedate, după încheierea dezbaterii succesiunii Andrej2014 Andrej2014 Buna ziua, tatăl meu care a decedat acum 9 luni avea o mașina înmatriculata pe numele lui. Moștenitorii suntem 4, mama , cei doi frați ai mei și cu mine. ... (vezi toată discuția)