avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... COPIL MINOR CU HANDICAP GRAV-NEVAZATOR-
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

COPIL MINOR CU HANDICAP GRAV-NEVAZATOR-

SOTIA NU-MI PERMITE SUB NICI O FORMA SA-MI VIZITEZ BAIETELUL.PRIMA INFATISARE LA DIVORT E PE 31 IAN 2012.CE POT FACE?
www.avocatnet.ro/images/smil...
Solicitati instantei la termenul din data de 31.01.2012 ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata in comun. Aveti dreptul de a avea legaturi personale cu minorul potrivit unui program de vizitare, sens in care in situatia in care instanta va dispune ca autoritatea parinteasca sa fie exercitata de catre mama, solicitati acest lucru instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

stabilire program vizitare minor matildamihai matildamihai Divortat,custodia copilului acordata sotiei,sotia recasatorita cu un roman,plecata in Germania cu copilul fara acordul meu.In Romania la divort nu mi s-a ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj si custodia copilului vladutepes vladutepes Buna! Sunt Vlad si as vrea sa va intreb cu ce ma aleg daca divorteaza sotia mea. Suntem casatoriti de peste 2 ani si avem si un copil de 1 an si 8 luni. E ... (vezi toată discuția)
Custodie minor / drept de vizita alinapopalina alinapopalina Buna ziua, Am un prieten caruia ii este teama sa divorteze pt ca avand un copil minor, sotia il santajeaza ca nu va mai vedea copilul (este o persoana ... (vezi toată discuția)