avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

la angajarea unei persoane mai este nevoie sa solicit decizia de incetare de la ultimul loc de munca??/
sau pot angaja si fara sa intru in posesia ei?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:15, 22 Noiembrie 2011
Nu a fost niciodata obligatorie o astfel de solicitare la angajare ... orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
Nu aveti nevoie de acea decizie, ci de adeverinta cu veniturile realizate in ultimele 6 luni, pentru eventualitatea in care noul angajat poate avea un concediu medical si aveti nevoie de acele venituri pentru stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente angajare DanyG DanyG Buna ziua, doresc sa imi schimb locul de munca si la angajare i s-au cerut si 2 documente care mi se par ciudate, anterior nu mi s-au mai cerut aceste ... (vezi toată discuția)
Închidere firmă, contract de muncă pe firmă nouă la același angajator ionuthau ionuthau Buna ziua adresez si eu intrebarea aceasta pentru cineva care poate sa imi raspunda ! Angajatorul anunta in urma cu cateva luni prin aprilie mai exact ca in ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la fostul angajator austo austo Buna ziua, Adeverinta cu vechimea in munca si salariu de la fostul angajator este obligatorie pentru angajarea la urmatorul loc de munca , sau ea este ... (vezi toată discuția)