avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... taiere salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

taiere salariala

Imi poate spune cineva, daca atunci cand te prezinti la termene, in instanta, ca reclamant si la serviciu ti se taie ziua, deci iti este diminuat salariul, este legal?
Daca nu este legal care este legea care reglementeaza acest lucru?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 13:36, 23 Noiembrie 2011
Pentru asa ceva lipsa de la serviciu se face in baza unui bilet de voie sau CFP. Nepunand activitate nici nu sunteti remunerat.
Este legal sa se taie din salariu, sau sa se recupereze timpul pierdut (depinde de angajator si de regulile lui interne).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biletele de voie (invoirile)in scopuri personale succesconf succesconf La societatea la care lucrez se practica aceasta forma de invoire inca din 2006. Pana luna aceasta nu s-a pus problema ca nu este in regula sa taiem aceste ... (vezi toată discuția)
Întârzieri zilnice ale unui salariat la locul de muncă. este corect să fie plătit doar pentru timpul efectiv lucrat? Ionela Brasov Ionela Brasov Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie si va solicit parerile, intrucat doresc sa iau o decizie corecta: un salariat intarzie ZILNIC la locul de ... (vezi toată discuția)
Absenta nemotivata serviciu 3 ore florentina12 florentina12 Buna ziua, De 6 luni am revenit din ccc, angajatorul nu a fost incantat pentru ca ocupase postul, in toata aceasta perioada nu mi-am desfasurat activitatea, ... (vezi toată discuția)