avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa-mi recuperez permisul daca fac plangere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa-mi recuperez permisul daca fac plangere impotriva procesului verbal de contraventie?

Salut.
Sunt unu nu foarte destept caruia i-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile pentru consum alcool, alcoolemie 0.34 conform alcooltest. Intrebarea mea este: pot sa imi recuperez permisul prin contestatie?? am nevoie de el doua ore... nu mai mult pentru atestatul de taxi.. adica sa ii fac o copie.. se poate recupera in caz de contestatie? care sunt pasii si care sunt documentele necesare? astept un raspuns urgent va rog.. ! multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 20:09, 27 Noiembrie 2011
ca sa se admita o contestatie trebuie sa spui ca ceva nu i legal sou un viciu nu i se v a admite la depunere
Initiatorul discutiei nu doreste sa se admita contestatia, doreste doar obtinerea permisului pentru cateva ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala pe rolul instantei lameru lameru Am o intrebare, mi-a fost suspendat carnetul pt ca nu am anuntat in termen de 24h producerea unui autoaccident (am dat cu roata in bordura, nimeni altcineva nu ... (vezi toată discuția)
Decizie garda financiara fara temei juridic, unde o atac? Analore Analore Am sa incerc sa va expun speta cat mai concis posibil: O persoana fizica comite o contraventie care este sanctionata de Garda Financiara, prin P.V. ... (vezi toată discuția)
Amenda cristitotora cristitotora Am primit o amenda administrativa . Unde pot depuna plangere : la judecatorie sau la sectia de politie care a emis procesul verbal (vezi toată discuția)