avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... adunare generala...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

adunare generala...

La avizier este un afis care suna cam asa :" Pe data... la ora... se va tine adunarea generala a asociatiei de proprietari. Prezenta obligatorie!" Va rog sa ma lamuriti daca ar fi trbuit afisata si ordinea de zi sau tema discutiilor. Stiu ca prezenta nu este obligatorie, dar ordinea de zi ar fi trebuit afisata sau in lege nu prevede asa ceva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreea.voicu , utilizator 08:18, 23 Noiembrie 2011
Multumesc mult pentru raspunsuri. Intru aproape zilnic pe forum chiar daca nu ma logez. Stiu ca pot primi raspunsuri care nu-mi plac, vreau doar sa ma bazez pe ceva cand abordez presedintele. Ideea e ca acum plec la asociatie sa platesc si sa cer lamuriri in legatura cu acel afis. Puteti sa inchideti subiectul ca am gasit exact articolul care ma interesa:
" ART. 23
5) Proprietarii trebuie anunţaţi, prin afişare la loc vizibil sau pe bază de tabel nominal convocator, asupra oricărei adunări generale a asociaţiei de proprietari, cu cel puţin 7 zile înainte de data stabilită, inclusiv cu privire la ordinea de zi a adunării generale. Ordinea de zi anunţată se poate completa prin hotărâre a adunării generale."
Inca o data multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunarea generala poate fi convocata de locatarii unui bloc ? Ruxandra15 Ruxandra15 Buna Ziua, As dori sa-mi spuneti daca articolul nr.14 din cadrul Hotararii de Guvern 1588/2007,de aplicare a Legii 230/2007 ,privind ... (vezi toată discuția)
Incalcarea legii 230/2007 annabela annabela Buna ziua tuturor. In calitate de membru al unei asociatii de proprietari am participat ieri la o Adunare Generala. Impreuna cu alti cetateni, am avut 2 ... (vezi toată discuția)
Alegere presedinte si comitet nou pentru o asociatie de proprietari bsb1975 bsb1975 Buna ziua, Recent in asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a avut loc o \\"Adunare Generala Extraordinara\\" initiata de unii proprietari ai ... (vezi toată discuția)