avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cale de atac recurs respins
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cale de atac recurs respins

Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie. In urma unei sentinte date de judecatorie in care nu s-a tinut cont de nicio proba admisa de instanta (expertize) la motivarea sentintei s-a copiat rechizitoriul am facut recurs la Curtea de apel si s-a respins recursul.Mentionez ca prin expertize s-a demonstrat ca nu s-a produs nici un prejudiciu.Sentinta data de curte este irevocabila.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: vasral , utilizator 10:16, 24 Noiembrie 2011
nu prea mai aveti ce sa faceti :(
o singura sansa ar mai fi:contestaie in anulare sau...revizuire dar numai in cazuri limitativ prevazute de lege.
De regula, expertizele se iau in calcul de catre instante,in speta o fi ceva...viciu de procedura...daca nu dati amanunte...dar cum motiveaza instanta?
Instanta de fond nu motiveaza de ce nu ia in considerare expertiza iar de la recurs nu am inca motivare .
de la instanta de recurs trebuie sa mergeti personal sa luati decizia, nu vi se trimite prin posta.
Instanta de fond motiveaza totusi de ce va respins?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)
Deschid acest topic ca fiind o provocare pentru toti cei ce cunosc procedura judecatii cererilor de revizuire in vcpc (gabriela pintea, freeelis, stoica ioana, lascoschi sa) FRD FRD Plecand de la art 322 alin 1 pct 5 in coroborare cu art 326 alin 1 din VCPC si avand in vedere si prevederile art 137 din acelasi cod. Avem urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Cum atac o decizie a curþii de apel? romeoiasi romeoiasi M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs . Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)