avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cale de atac recurs respins
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cale de atac recurs respins

Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie. In urma unei sentinte date de judecatorie in care nu s-a tinut cont de nicio proba admisa de instanta (expertize) la motivarea sentintei s-a copiat rechizitoriul am facut recurs la Curtea de apel si s-a respins recursul.Mentionez ca prin expertize s-a demonstrat ca nu s-a produs nici un prejudiciu.Sentinta data de curte este irevocabila.Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: vasral , utilizator 10:16, 24 Noiembrie 2011
nu prea mai aveti ce sa faceti :(
o singura sansa ar mai fi:contestaie in anulare sau...revizuire dar numai in cazuri limitativ prevazute de lege.
De regula, expertizele se iau in calcul de catre instante,in speta o fi ceva...viciu de procedura...daca nu dati amanunte...dar cum motiveaza instanta?
Instanta de fond nu motiveaza de ce nu ia in considerare expertiza iar de la recurs nu am inca motivare .
de la instanta de recurs trebuie sa mergeti personal sa luati decizia, nu vi se trimite prin posta.
Instanta de fond motiveaza totusi de ce va respins?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschid acest topic ca fiind o provocare pentru toti cei ce cunosc procedura judecatii cererilor de revizuire in vcpc (gabriela pintea, freeelis, stoica ioana, lascoschi sa) FRD FRD Plecand de la art 322 alin 1 pct 5 in coroborare cu art 326 alin 1 din VCPC si avand in vedere si prevederile art 137 din acelasi cod. Avem urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare manuelaturcu manuelaturcu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati ! Am avut un recurs la Curtea de Apel Pitesti . Instanta s-a mai pronuntat intr-o cauza asemanatoare cu a mea , ... (vezi toată discuția)
Cum atac o decizie a curþii de apel? romeoiasi romeoiasi M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs . Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)