avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... obtinere bun din partaj, faptic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

obtinere bun din partaj, faptic

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema : la partaj au fost luate in calcul 2 bunuri : o masina si un dar de nunta (o suma de bani), masina i-a fost data lui, iar eu am ramas cu darul de nunta +o mica diferenta. Problema este ca eu nu sunt in posesia acestui bun deoarece acest dar de nunta s-a constituit intr-un depozit si a fost "papat" de catre el, eu neefectuand nicio operatie pe acel cont, conform adresei bancii.
CUM POT INTRA IN POSESIA LUI ?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:47, 23 Noiembrie 2011
Il executati pe el...cereti instantei, daca mai sunteti la fond, sa va contitutie un drept de retentie asupra masinii pana la intrarea dvs in posesia banilor.. daca nu, faceti recurs si aratati ca sunteti in imposibilitate de a intra in posesia acelui bun si a diferentei fapt pentru care solicitati masina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare silita de_una_singura de_una_singura In urma partajului, mi s-a atribuit o suma de bani (dar de nunta) in posesia careia nu am intrat, fapt pt care am pus-o in executare. S-a facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
Art. 281 cpc daneoana daneoana va rog sa ma ajutati intr-o problema si anume: in urma procesului de partaj mi s-a acordat un bun de care nu dispun si anume un \"dar de nunta\" care s-a ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit in urma partajului doar scriptic! daneoana daneoana Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema: in urma partajului bunurilor comune (2 la numar : o masina si un dar de nunta) mi s-a dat darul de ... (vezi toată discuția)