avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de urmas

buna ziua!!! am terminat o facultate, si pana in august am beneficiat de pensie de urmas iar acum sunt inscrisa la o a doua facultate si as dori sa va intreb daca mai beneficiez de pensie de urmas.... mentionez ca am depus adeverinta de la facultate impreuna cu declaratia si nu mi-a venit nimic pana acum!!! multumesc
intrebarea este daca mai am dreptul sau nu la pensie, am uitat sa specific ca am 22 de ani si ca sunt in anul I de facultate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas student Matrix999 Matrix999 Buna ziua!Sunt student si beneficiez de pensie de urmas(pentru anul universitar 2021-2022 am depus adeverinta).Doresc sa renunt la facultatea la care studiez ... (vezi toată discuția)
Nelamurire - pensie de urmas Zizika87 Zizika87 Am 22 de ani, am terminat facultatea in vara aceasta, iar din toamna incep cursurile de master. Cat am fost studenta am primit pensia de urmas. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)