avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum poate fi pedepsit un reclamagiu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum poate fi pedepsit un reclamagiu

Am un vecin care imi face tot felul de plangeri penale din 2003. Pentru nici una din ele nu am primit nici un fel de sanctiuni si au fost toate cu rezoluti NUP. Cum pot sa il opresc sa ma mai tot reclame? Pot face, cu aceste Ordonante solutionate cu neinceperea urmarii penale, ceva ?
Cel mai recent răspuns: Cordos Alexandru , Avocat 18:14, 23 Noiembrie 2011
Da, ati putea incerca stoparea acestor plangeri, depunand la randul dvs. o plangere impotriva vecinului, pentru infractiunea de denuntare calomnioasa.
De acord cu colega. E solutia legala in aceasta situatie, procedura in care puteti cere daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere denuntare calomnioasa popmari popmari Buna ziua Va rog frumos daca ma puteti ajuta la o speta:- in aprilie 2010 a fost depusa impotriva mea o plangere penala pentru distrugere, tulburare de ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios dupa denunt calomnios flrn468 flrn468 Ca urmare a unui litigiu mai indelungat, in care tatal meu a fost bombardat cu plangeri penale, toate solutionate cu NUP, pentru diferite pretinse infractiuni, ... (vezi toată discuția)
Cum opresti un reclamagiu perlutina perlutina Din 2002 sunt tirit in procese de un individ care imi este vecin . Am avut zeci de procese penale si civile. Niciodata nu a cistigat nici un proces. Am zeci de ... (vezi toată discuția)