am avut permisul anulat pt consum de bauturi alcolice si o sentinta cu suspendare de 1 an si 10 luni care a expirat la 01.10.2011
cum imi pot curata cazierul cat mai rapid pt a putea pleca la munca in strainatate ? va rog frumos , toate societatile de plasare solicita cazier curat ....help, am gresit dar intre timp trebuie sa platesc rata la banca ...
Ref reabilitare: cf art.135 Cod penal termenul de reabilitare in cazul dvs este de 4 ani plus jumatate din durata pedepsei prununtate adica 11 luni.
Ref permis : Persoana al carei permis de conducere a fost anulat ca urmare a ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti de condamnare pentru una dintre faptele prevazute la art. 114 alin. (1) si la art. 115 alin. (1) se poate prezenta la examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, dupa caz, daca a intervenit una dintre situatiile urmatoare:
a) au trecut 6 luni de la data executarii pedepsei amenzii sau a pedepsei in regim de privare de libertate ori la locul de munca;
b) a trecut un an de la data gratierii pedepsei sau a ramanerii definitive a hotararii judecatoresti prin care s-a dispus suspendarea conditionata a executarii pedepsei ori suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere;
c) a intervenit amnistia;
d) interzicerea dreptului de a exercita profesia sau ocupatia de conducator de autovehicule, prevazuta la art. 64 lit. c) din Codul penal, a expirat sau a fost revocata
deci 4 ani si 11 luni nu mai pot face nimic pt reabilitare? chiar daca a fost primul incident , neavand in rest nici o amenda rutiera , fiscala sau de alta natura
sa inteleg ca aceasta perioada in apare si in cazier cand il solicit pt angajare ? nu
Da, 3 ani si 10 luni de la data la care hot e definitiva
vedeti ca scrie in hotarare ( daca scrie) .. suspenda executarea pedepsei pe o perioada de 3 ani si 10 luni reprezentand termen de incercare..
Dvs puteti depune cazierul asa cum e, nu e obligatoriu sa fiti respins
Sentinta
rodica05
Buna ziua,
in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este:
- 6 luni de inchisoare cu suspendare
- perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)