avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... File CEC fara acoperire ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

File CEC fara acoperire ...

Buna , am fost angajat la o firma de constructii ca si un simplu lucrator .Dupa 2 saptamani am fost trimis la o alta firma care comercia diferite bunuri pentru constructii , am fost trimis ca si delegat cu actele firmei si cu o fila CEC sa ridic acele bunuri in valoare de aprox. 30.000 euro . Mi-am prezentat actul de identitate si tot ce era necesar tranzactiei . Dupa 3 luni mi-a expirat contractul , acesta fiind unul pe timp de vara doar ... Astazi m-au cautat de la politia economica dar nu am fost acasa , m-au cautat pentru faptul ca am facut acea tranzactie si eu nestiind ca fila CEC nu are acoperire. Eu am fost trimis cu marfa spre alta firma penru revanzare stiind ca ei au cumparato si o vinde pe mai multi bani . Ce mi se poate intampla mie in acest caz? Astept un raspuns poate si un ajutor , Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: c.florian , utilizator 10:26, 19 Decembrie 2011
Dumneavoastra sunteti martor. Stati linistit! Subiectul activ al faptei este patronul sau persoana din conducere care avea cunostinta de cuantumul banilor din cont.
Am fost chemat la politia economica si mi-au zis ca nu vreau sa colaborez cu ei , eu zicandule doar adevaru ... adica , patronul firmei nu este de gasit si nu am tinut legatura cu el . Mi-au zis ca pentru aceasta fapta ma poate baga in arest ... ca este mai grav decat un viol , nu mai stiu unde si incotro sa o mai iau , ce e de facut in privinta asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fila cec gabi63 gabi63 Buna ziua, doresc un raspuns la o problema. Sunt actionar si angajat in functia de director la o firma de constructii, iar anul trecut in luna martie firma a ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire steffannica steffannica Am fost angajat la o firma si am avut semnatura si am emis un CEC garantie la un contract semnat si de Directorul General. Contractul a fost executat de ... (vezi toată discuția)
Cec fals STEFIANA STEFIANA Buna ziua, Intampin urmatoarea problema si daca se poate as dori sa primesc si sfatul dumneavoastra si sa se si faca cunoscut acest mod de operare al ... (vezi toată discuția)