solutie: instanta, prin încheierea nr. 21/26.01.2011, ADMITE plângerea formulata de petenta S.C. ........... S.R.L. Retine cauza spre judecare si dispune punerea în miscare a actiunii, urmând ca inculpatul ......... sa fie cercetat pentru savârsirea infractiunii de delapidare, prev. de art. 215 indice 1 alin. 1 Cod penal. Cheltuielile judiciare ramân în sarcina statului. Pronuntata în sedinta publica azi, 26.01.2011.
01/03/2011 Încheiere
Solutie: s-a admis cererea de abtinere formulata de d-ul judecator .............
04/04/2011 Amâna cauza
Solutie: Se emite mandat de aducere pe numele inculpatului ........... Amâna judecarea cauzei, acordând termen de judecata la 23 mai 2011, pentru când se citeaza partile lipsa. Pronuntata în sedinta publica de azi, 04 aprilie 2011.
23/05/2011 Amâna cauza
Solutie: Se emite mandat de aducere pe numele inculpatului ........... Amâna judecarea cauzei, acordând termen de judecata la 13 iunie 2011, pentru când se citeaza partile lipsa. Pronuntata în sedinta publica de azi, 23 mai 2011.
13/06/2011 Amâna cauza
Solutie: Mentine jurnalul ultimei încheieri. Se emite mandat de aducere pe numele inculpatului .......... Amâna judecarea cauzei, acordând termen de judecata la 29 august 2011, pentru când se citeaza partile lipsa. Pronuntata în sedinta publica de azi, 13 iunie 2011.
29/08/2011 Amâna cauza
Solutie: termen acordat la cererea aparatorului inculpatului,fiind în concediu de odihna. -se va cita inculpatul cu citatie si mandat de aducere.
03/10/2011 Amâna cauza
Solutie: termen acordat în vederea posibilitatii prezentarii inculpatului spre a fi audiat.
14/11/2011 Amâna cauza
Solutie: termen acordat în vederea îndeplinirii în mod legal a procedurii de citare cu partea vatamata.
12/12/2011 #-o ......................................Buna, intrebarea mea este cum as putea sa platesc prejudiciul care este de (10 mil. in bani vechi) deoarece tot se amana procesul pana la un infinit,in cazul meu as putea sa iau legatura personal cu firma la care trebue sa platesc prejudiciul? am numarul de telefon, email, fax,deci am posibilitatea...Avocata imi spune sa nu mi fac probleme.Am uitat sa specific ca eu sunt de 2 ani in italia si as vrea sa trimit banii .......va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ....VA MULTUMESC CU M ULT RESPECT SI MA BUCUR CA EXISTA ACEST SITE :)
Cel mai recent răspuns:
kayaandrey , utilizator
23:24, 24 Noiembrie 2011