avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... UN ALT MOD DE A PLATI PREJUDICIUL ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

UN ALT MOD DE A PLATI PREJUDICIUL ?

solutie: instanta, prin încheierea nr. 21/26.01.2011, ADMITE plângerea formulata de petenta S.C. ........... S.R.L. Retine cauza spre judecare si dispune punerea în miscare a actiunii, urmând ca inculpatul ......... sa fie cercetat pentru savârsirea infractiunii de delapidare, prev. de art. 215 indice 1 alin. 1 Cod penal. Cheltuielile judiciare ramân în sarcina statului. Pronuntata în sedinta publica azi, 26.01.2011.
01/03/2011 Încheiere
Solutie: s-a admis cererea de abtinere formulata de d-ul judecator .............
04/04/2011 Amâna cauza
Solutie: Se emite mandat de aducere pe numele inculpatului ........... Amâna judecarea cauzei, acordând termen de judecata la 23 mai 2011, pentru când se citeaza partile lipsa. Pronuntata în sedinta publica de azi, 04 aprilie 2011.
23/05/2011 Amâna cauza
Solutie: Se emite mandat de aducere pe numele inculpatului ........... Amâna judecarea cauzei, acordând termen de judecata la 13 iunie 2011, pentru când se citeaza partile lipsa. Pronuntata în sedinta publica de azi, 23 mai 2011.
13/06/2011 Amâna cauza
Solutie: Mentine jurnalul ultimei încheieri. Se emite mandat de aducere pe numele inculpatului .......... Amâna judecarea cauzei, acordând termen de judecata la 29 august 2011, pentru când se citeaza partile lipsa. Pronuntata în sedinta publica de azi, 13 iunie 2011.
29/08/2011 Amâna cauza
Solutie: termen acordat la cererea aparatorului inculpatului,fiind în concediu de odihna. -se va cita inculpatul cu citatie si mandat de aducere.
03/10/2011 Amâna cauza
Solutie: termen acordat în vederea posibilitatii prezentarii inculpatului spre a fi audiat.
14/11/2011 Amâna cauza
Solutie: termen acordat în vederea îndeplinirii în mod legal a procedurii de citare cu partea vatamata.
12/12/2011 #-o ......................................Buna, intrebarea mea este cum as putea sa platesc prejudiciul care este de (10 mil. in bani vechi) deoarece tot se amana procesul pana la un infinit,in cazul meu as putea sa iau legatura personal cu firma la care trebue sa platesc prejudiciul? am numarul de telefon, email, fax,deci am posibilitatea...Avocata imi spune sa nu mi fac probleme.Am uitat sa specific ca eu sunt de 2 ani in italia si as vrea sa trimit banii .......va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ....VA MULTUMESC CU M ULT RESPECT SI MA BUCUR CA EXISTA ACEST SITE :)
Cel mai recent răspuns: kayaandrey , utilizator 23:24, 24 Noiembrie 2011
Imi pare rau de asta si pe viitor aveti mai multa grija.din pacate pentru dumneavoastra a fost declarat neconstitutional textul art 74. ind 1.“În cazul săvârşirii infracţiunilor de gestiune frauduloasă, înşelăciune, delapidare, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu în forma calificată şi neglijenţă în serviciu, prevăzute în prezentul cod, ori a unor infracţiuni economice prevăzute în legi speciale, prin care s-a pricinuit o pagubă, dacă în cursul urmăririi penale sau al judecăţii, până la soluţionarea cauzei în prima instanţă, învinuitul sau inculpatul acoperă integral prejudiciul cauzat, limitele pedepsei prevazute de lege pentru fapta săvârşită se reduc la jumătate.
Dacă prejudiciul cauzat şi recuperat în aceleaşi condiţii este de până la 100.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, se poate aplica pedeapsa cu amenda.
Dacă prejudiciul cauzat şi recuperat în aceleaşi condiţii este de până la 50.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, se aplică o sancţiune administrativă, care se înregistrează în cazierul judiciar.
Dispoziţiile prevazute la alin. 1 si 2 nu se aplică dacă făptuitorul a mai săvârşit o infracţiune de acelaşi gen, prevăzută de prezentul cod, într-un interval de 5 ani de la comiterea faptei, pentru care a beneficiat de prevederile alin. 1 si 2.”
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si pentru rabdare,eu nu am mai avut probleme deci cazierul meu era limpede :) binenteles pana cand sa intamplat acest caz...Deci sa ma explic mai bine, am lucrat la un magazin,si sa nu lungesc povestea....dupa lichidare totul a decurs bine, pana dupa cateva luni de la lichidare am primit acasa o citatie cum ca am de platit suma de 10 mil. bani vechi...ne fiind in Romania nu am stiut si as a trecut timpul, si sa ajuns la ce sa ajuns....din pacate nu stiam nimica din cea ce se petrece...,
Imi pare rau ca dintr-o treaba asa simpla sa ajuns aici.Cel mai bine achitati prejudiciul care rezulta din dosar inainte de a se termina la prima instanta.in acest moment prejudiciul s-ar putea sa fie mai mare, adica sa mai fie adaugat ceva. Daca tot aveti avocat spuneti sa va comunice care este valoarea si sa il achitati.
Va multumesc din suflet pentru timpul si rabdarea acordata
O seara buna!

Alte discuții în legătură

Ce inseamna urmatoarea decizie? mulțumesc ! pentru săvârşirea ... Alex Bucur Alex Bucur Ce inseamna urmatoarea decizie? Mulțumesc ! pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. ... (vezi toată discuția)
Recidiva csikimonica csikimonica A recidivat cu alcoolul in periada eliberarii conditionate iar acum a primit 1 an si 6 luni plus 2 ani si 6 luni anterioara. Munca in folosul comunitatii oe ... (vezi toată discuția)
Cai de atac Ghimbovschi Ghimbovschi Solutie: din lipsă de timp pentru deliberare, amână pronunţarea. 15/11/2011 Achitare Solutie: În baza art.11 pct.2 litera a Cod procedură penală ... (vezi toată discuția)