Imi pare rau de asta si pe viitor aveti mai multa grija.din pacate pentru dumneavoastra a fost declarat neconstitutional textul art 74. ind 1.“În cazul săvârşirii infracţiunilor de gestiune frauduloasă, înşelăciune, delapidare, abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice, abuz în serviciu în forma calificată şi neglijenţă în serviciu, prevăzute în prezentul cod, ori a unor infracţiuni economice prevăzute în legi speciale, prin care s-a pricinuit o pagubă, dacă în cursul urmăririi penale sau al judecăţii, până la soluţionarea cauzei în prima instanţă, învinuitul sau inculpatul acoperă integral prejudiciul cauzat, limitele pedepsei prevazute de lege pentru fapta săvârşită se reduc la jumătate.
Dacă prejudiciul cauzat şi recuperat în aceleaşi condiţii este de până la 100.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, se poate aplica pedeapsa cu amenda.
Dacă prejudiciul cauzat şi recuperat în aceleaşi condiţii este de până la 50.000 euro, în echivalentul monedei naţionale, se aplică o sancţiune administrativă, care se înregistrează în cazierul judiciar.
Dispoziţiile prevazute la alin. 1 si 2 nu se aplică dacă făptuitorul a mai săvârşit o infracţiune de acelaşi gen, prevăzută de prezentul cod, într-un interval de 5 ani de la comiterea faptei, pentru care a beneficiat de prevederile alin. 1 si 2.”
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri si pentru rabdare,eu nu am mai avut probleme deci cazierul meu era limpede :) binenteles pana cand sa intamplat acest caz...Deci sa ma explic mai bine, am lucrat la un magazin,si sa nu lungesc povestea....dupa lichidare totul a decurs bine, pana dupa cateva luni de la lichidare am primit acasa o citatie cum ca am de platit suma de 10 mil. bani vechi...ne fiind in Romania nu am stiut si as a trecut timpul, si sa ajuns la ce sa ajuns....din pacate nu stiam nimica din cea ce se petrece...,