avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care sunt conditiile pentru recuperarea salariilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care sunt conditiile pentru recuperarea salariilor restante din fondul de garantare cand firma la care am fost angajata este in faliment?

Firma la care am fost angajata este in faliment iar noi avem salarii din 2009 de recuperat.Am inteles ca se pot recupera 3 salarii din fondul de garantare.Intrebarea mea este care sunt conditiile si cine trebuie sa intocmeasca documentatia necesara?
Cel mai recent răspuns: pusicat_1 , utilizator 22:04, 23 Noiembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor- legea insolventei!!!!!!!!!!!! elenadeverde elenadeverde Buna ziua, v-as ruga sa-mi spuneti: - in ce conditii (ce documente trebuiau sa fie intocmite) la o societate comerciala care se afla in insolventa in baza ... (vezi toată discuția)
Fondul de garantare a salariilor ? ce presupune mai exact ? d.IOAN d.IOAN Cine ar trebui sa demareze procedurile pentru a putea fi despagubit din fondul de garantare a salariilor ? Salariatul ,care in cele mai multe cazuri nici ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii din fondul de garantare Radiar Radiar Buna ziua, as vrea sa știu dacă există posibilitatea recuperării unor salarii restante din fondul de garantare, în cazul în care firma a intrat în ... (vezi toată discuția)