avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... RECEPTII I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

RECEPTII I.I.

este cineva care face receptii la ii? e ceva ciudat...dar cand fac receptia val de pe factura nu mai este egala cu cea de pe nir cu toate ca pretul de achizitie e acelasi doar ca adaug tva pentru ca este ii neplatitoare de tva
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:12, 24 Noiembrie 2011
Probabil ca este din cauza rotunjirilor,multe societati lucreaza pe 4sau chiar 8 zecimale chiar daca pe formularul de factura se vad doar doua.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
deci e ok sa am aceste diferente? daca vine vreun control pot sa iau amenda pentru asa ceva?
Nu luati amenda,pentru ca puteti rotunji la ultimul produs astfel incat nir-ul sa nu aiba valoare diferita fata de factura.Corect este sa se lucreze doar pe 2 zecimale si asa s-ar evita toate aceste diferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preț vânzare diferit ligia71 ligia71 Bună ziua am un SRL. neplătitor de TVA. Am cumpărat marfa pe factura dar unele produse vreau sa le vând la preturi diferite de exemplu pe factura am undite ... (vezi toată discuția)
Nir, raport de gestiune, bon fiscal la intreprindere individuala? gabi.b gabi.b La o intreprindere individuala ( neplatitoare de tva), obiect de avtivitate comercializare articole vestimentare, care tine contabilitatea in partida ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea bonurilor fiscale in gestiune pana la emiterea facturilor ContSters137481 ContSters137481 Am si eu urmatoarea situatie: majoritatea supermarketurilor/magazinelor emit bonuri fiscale cu posibilitatea emiterii facturii in termen de cateva(1-7) zile ... (vezi toată discuția)