Buna ! Am si eu o intrebare , acuma 2 ani am fost silit de anumite persoane sa inchiriez 3 masini la care aceste prsoane au facut acte false si m-au pus sa le las in amanet , asa zisa amanetare sa facut cu un contract de vanzare cumparare , intre timp sa descoperit ca masinile aveau acte false si au fost recuperate de catre firma de inchirieri , aceasta ne avand nici o pretentie sia retras plangerea , acuma au mai ramas cele 3 peroane la care eu am amanetat masinile cu o paguba totala de 12 mii euro . In dosarele ce mi-au fost intocmite sunt acuzat de fals , uz de fals si inselaciune . Intrebarea mea este la ce pedeapsa sa ma astept sau cum am mai citit aici pe forum este posibil sa iau doar o amenda penala/administrativa sau daca mi se da detentie exista posibilitatea sa iau cu suspendare avand in vedere ca nu am cazier si nu am avut niciodata probleme cu legea !
In ce mod ati fost silit? Ati incercat sa dovediti acest lucru?
Daca veti fi gasit vinovat pentru toate infractiunile de care sunteti acuzat, tinand cont de faptul ca ar exista un concurs de infractiuni, ar fi putin probabil sa primiti amenda administrativa .NIci amenda penala , iar suspendarea ar fi posibila daca totalul pedepselor, prin contopire, nu ar deepasi 2 ani, lucru putin probabil.
De aceea este cam greu de anticipat ce solutie se va da.