avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie in anulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie in anulare

s-a pronuntat sentinta judecatoriei la fond pe cauza de fond funciar , iar recursul a modificat sentinta , in defavoarea mea. decizie a tribunalului definitiva. am facut cerere si s-a judecat impotriva deciziei tribunalului contestatie in anulare si s-a respins contestatia. s-a pronuntat pe 21 - 11 2011 . scrie respinge contestatia in anulare impotriva deciziei tribunalului. acum cum sa fac in continuare mai este vreo cale de atac ? decizia s-a pronuntat pe 25 02 -2011 si contestatia in anulare s-a judecat tot de tribunal si respins pe 21 11 2011 obiectul find fond funciar , nu cunosc motivarea respingerii contestatiei in anulare si ce forma are adica decizie numar etc .
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 09:37, 24 Noiembrie 2011
Imi pare rau, nu mai aveti nicio cale de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare szabodoinitadoina szabodoinitadoina am avut proces la judecatorie si mi s-a admis actiunea plingere la legea 18 de reconstituire 15 ha teren . la tribunal s-a admis recursul comisiei fond ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare - competenta Micaly Micaly Buna ziua A fost formulata contestatie in anulare (si introdusa legal la instanta care a pronuntat decizia) atat [b]impotriva deciziei[/b] cat si ... (vezi toată discuția)