avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot sa gasesc o masina pe care am vandut-o fara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot sa gasesc o masina pe care am vandut-o fara acte acum mult timp si pe care vreau s-o radiez?

Buna ziua!am vandut o masina fara acte cu ani in urma. Am dat si actele masinii. Acum nu stiu unde se afla. #-o
Ce pasi trebuie sa urmez sa dau de ea? :((
As vrea sa o radiez.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ciolpi , utilizator 13:35, 22 Septembrie 2012
Adrian.Tudor a scris:

Intrati in baza cedam si aflati daca masina are polita RCA si pe numele cui. Astfel veti afla si adresa aceluia caruia i-ati instrainat masina. De fapt adresa o veti afla de la asiguratorul care i-a facut polita RCA. Daca nu si mai stiti datele masinii puteti face o cerere la politia de care apartineti sa va caute masina.

Va multumesc!
Nu am datele de la asigurare pentru ca am dat-o de vreo cativa ani buni.
Am sa merg la politie.
O zi buna!
NU are rost sa mergeti la politie. Cel putin pentru moment.
La asigurator va trebuie doar numarul de inmatriculare. Care sunt convins ca nu a fost schimbat in lipsa dumneavoastra.
Aceeasi problema o are si un var de-al meu, cu diferenta ca cetateanul caruia i-a vandut masina s-a mutat in strainatate iar masina dupa ce a stat un timp in parcarea din fata blocului a disparut, iar el (varul meu) tot plateste impozitul de cativa ani, astfel incat bani cu care avandut-o sau dus la Stat sub forma de impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia fiscal masina? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am nevoie un sfat cu privire la cum as putea radia o masina. In urma cu cativa ani cand exista taxa de mediu am cumparat o masina doar cu ... (vezi toată discuția)
Dupa 2 ani.....masina este tot pe numele meu.....si a facut accident dertysweet dertysweet buna ziua! am vandut acum 2 ani de zile o masina, am urmat toate procedurile ce imi reveneau mie: act vanzare cumparare, circa financiara pentru radiere si ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare autoturism. redobandire dupa 6 luni. formalitati ionut_burtan ionut_burtan Buna ziua. Pentru o perioada de 6 luni vreau sa fac un contract de V-C cu tatal meu pentru masina. El o va lua pe rol la primarie si va plati impozitu dar ... (vezi toată discuția)