La plecarea din firma ce documente care sa arate incetarea contractului de munca trebuie sa imi dea firma, daca nu mai este valabila cartea de munca din 01.01.2011? Si in cat timp?
va da o adeverinta in care scrie vechimea in munca de la 01.01.2011 (din mom n care v-a dat cartea de munk acasa) , in care e specificata functia si salariul brut, decizia de incetare si fisa de lichidare( va trebui sa va dea toti banii care ii mai aveti de luat de la firma ) . Daca ati plecat prin demisie, toate acestea vi se dau cand expira preavizul(preaviz- 20 zile lucratoare functie executie si 45 functie conducere)
Legat de preaviz, daca in contractul de munca care este incheiat inainte de 01.01.2011 este trecut termenul de 15 zile calendaristice, si pana acum nu am primit act aditional cu
modificarea zilelor de preaviz, nu raman valabile cel din contract adica 15 zile ?
Demisie
crysstone
buna ziua
in data de 30.09.2011 mi-am scris demisia in care am stipulat ca ultima zi de munca v-a fi in data de 28.10.2011. in aceas zi mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Demisie
mihai.petrescu27
Buna ziua
As dori sa stiu si eu totalitatea actelor care trebuie sa le primesc dupa o demisie (a angajatului) si in cat timp , legal, trebuie sa primesc ... (vezi toată discuția)