avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La plecarea din firma ce acte imi da firma, in loc de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La plecarea din firma ce acte imi da firma, in loc de carte de munca?

La plecarea din firma ce documente care sa arate incetarea contractului de munca trebuie sa imi dea firma, daca nu mai este valabila cartea de munca din 01.01.2011? Si in cat timp?

multumesc

Cel mai recent răspuns: ionuca , utilizator 11:42, 24 Noiembrie 2011
Decizia de incetare a contractului de munca, fisa de lichidare si adeverinta de vechime care tine loc de carte de munca.
va da o adeverinta in care scrie vechimea in munca de la 01.01.2011 (din mom n care v-a dat cartea de munk acasa) , in care e specificata functia si salariul brut, decizia de incetare si fisa de lichidare( va trebui sa va dea toti banii care ii mai aveti de luat de la firma ) . Daca ati plecat prin demisie, toate acestea vi se dau cand expira preavizul(preaviz- 20 zile lucratoare functie executie si 45 functie conducere)
multumesc pt raspunsuri

Legat de preaviz, daca in contractul de munca care este incheiat inainte de 01.01.2011 este trecut termenul de 15 zile calendaristice, si pana acum nu am primit act aditional cu
modificarea zilelor de preaviz, nu raman valabile cel din contract adica 15 zile ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie crysstone crysstone buna ziua in data de 30.09.2011 mi-am scris demisia in care am stipulat ca ultima zi de munca v-a fi in data de 28.10.2011. in aceas zi mi s-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Demisie mihai.petrescu27 mihai.petrescu27 Buna ziua As dori sa stiu si eu totalitatea actelor care trebuie sa le primesc dupa o demisie (a angajatului) si in cat timp , legal, trebuie sa primesc ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz in cazul demisiei oanamitica oanamitica Buna ziua , ma confrunt cu o problema si am decis sa apelez la dumneavoastra.Sotul meu lucreaza la o societate ca economist (conform contract de munca si ... (vezi toată discuția)