avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi banesti pentru a doua nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi banesti pentru a doua nastere

buna ziua ma adresez dvs cu o intrebare....
sotia mea a nascut pe 16.11.2011 un baietel si prealabil avand o fetita de 5 ani....
as dori sa stiu daca se mai acorda ceva ptr copil inafara de alocatia de 2 mil.
Se mai acorda si vreo alta indemnizatie de la stat cum ar fi trusoul sau ajutorul acela ptr nastere? va multumesc

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:41, 24 Noiembrie 2011
Poate gasiti aici raspunsul care va intereseaza

www.avocatnet.ro/content/art...
1. Sotia dvs. mai poate beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) daca este salariata.
2. Ce statut a avut sotia dvs. in cele 12 luni premergatoare nasterii: a lucrat, a fost somera indemnizata, a fost in concediu de maternitate etc.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor banesc danbuza danbuza Soția tocmai a nășcut. Are grad de handicap grav și doresc să știu dacă statul îi mai oferă vreun ajutor bănesc pentru creșterea copilului pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie elissar elissar Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ... (vezi toată discuția)
Trusou octombrie-2011 ContSters206570 ContSters206570 Bunaziua ! Am o fetita de 7 zile De ce pot beneficia? Trusou ? Indemnizatie? Alocatie? Etc.! Si care sunt actele necesare? (vezi toată discuția)