avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte somaj

Buna ziua,
V-as ruga sa imi spuneti ce acte trebuie sa duca un anajat la somaj, daca a fost angajat din somaj pe perioada determinata si mai are dreptul sa ia somaj.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:42, 24 Noiembrie 2011
Cu o copie dupa decizia de incetare a CIM pe perioada determinata se duce la Agentia de4 Somaj sa reia plata indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa contract pe perioada determinata ContSters85367 ContSters85367 Buna ziua, Inainte sa ma angajez cu contract pe perioada determinata (initial o luna si apoi prelungit cu act aditional pe 3 luni), eram in somaj. Mai am ... (vezi toată discuția)
Obligatii angajator uzzy_alex uzzy_alex Buna, sunr Alex si momentan sunt somer indemnizat. Am aflat ca angajatorii au anumite facilitati daca angajeaza someri,dar si obligatia sa nu-i dea afara 2-3 ... (vezi toată discuția)
Reluare somaj cosmin20141 cosmin20141 Buna seara, Sunt in somaj de trei luni, in urma unei concedieri, as dori sa stiu daca ma pot angaja pentru o perioada determinata de 12 zile cu contract de ... (vezi toată discuția)