avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am sistat gazele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am sistat gazele

Am sistat gazele conform contractului cu furnizorul.In apartament sta fosta concubina care nu a primit prin act de vanzare-cumparare si jumatate din centrala de apartament cu doar o jumatate din suprafata apartamentului.Pot fi acuzat de tulburare folosinta?Nu am obligat-o eu sa se mute in casa mea si nu m-am obligat sa-i asigur folosinta.In actul notarial nu scrie nimic de utilitati, au ramas in continuare ale mele, nu le-am instrainat odata cu jumatatea din apartament.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
c.peicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 18:59, 24 Noiembrie 2011
Daca este coproprietara imobilului in contract nu exista si alte clauze are drept de folosinta al apartamentului, in aceeasi masura ca si dvs. Solutia: solicitati partajul.
Multumesc de raspuns.Foloseste apartamentul asa cum l-a primit in act si nu mai mult decat scrie in acel act unde nu se face referire la centrala de apartament .Poate folosi tevile comune de apa, nu ceva mai mult decat scrie in contract.NU mi-a cerut niciodata sa o trec in contractul de utilitati.Partajul il vom face, dar s-a dat termen in martie si eu nu locuiesc acolo.
c.peicu.... tacit se poate subantelege ca poate beneficia consoarta si de utilitatile care se regasec in acel imobil(apa, canal, gaze,etc.) pe care le-ai platit benevol...In rest, fabulezi domnule!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog consultantii sa ma ajute c.peicu c.peicu Am cumparat un apartament in 2005.In 2009 am facut greseala sa vand concubinei jumatate din apartament, dar doar din apartament,si dependintele comune ale ... (vezi toată discuția)
Completare la aceeași articol postat. am uitat sa detaliez situația ... ApetreiB ApetreiB Completare la aceeași articol postat. Am uitat sa detaliez situația pivniței . Va rog frumos un răspuns. Sunt proprietarul unui apartament la o casă cu ... (vezi toată discuția)
Parti comune centrala termice stancuaurelian stancuaurelian As de prop aproba montarea unei instalati de gaz (coloana)care alimenteaza ap care au centrala au platito numai cei care au centrala itrebare daca apar ... (vezi toată discuția)