Am sistat gazele conform contractului cu furnizorul.In apartament sta fosta concubina care nu a primit prin act de vanzare-cumparare si jumatate din centrala de apartament cu doar o jumatate din suprafata apartamentului.Pot fi acuzat de tulburare folosinta?Nu am obligat-o eu sa se mute in casa mea si nu m-am obligat sa-i asigur folosinta.In actul notarial nu scrie nimic de utilitati, au ramas in continuare ale mele, nu le-am instrainat odata cu jumatatea din apartament.
Multumesc anticipat.
Daca este coproprietara imobilului in contract nu exista si alte clauze are drept de folosinta al apartamentului, in aceeasi masura ca si dvs. Solutia: solicitati partajul.
Multumesc de raspuns.Foloseste apartamentul asa cum l-a primit in act si nu mai mult decat scrie in acel act unde nu se face referire la centrala de apartament .Poate folosi tevile comune de apa, nu ceva mai mult decat scrie in contract.NU mi-a cerut niciodata sa o trec in contractul de utilitati.Partajul il vom face, dar s-a dat termen in martie si eu nu locuiesc acolo.
c.peicu.... tacit se poate subantelege ca poate beneficia consoarta si de utilitatile care se regasec in acel imobil(apa, canal, gaze,etc.) pe care le-ai platit benevol...In rest, fabulezi domnule!