avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea asistentei sociale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea asistentei sociale

Corform noii legi a asistentei sociale cine are pensie de boala nu mai beneficiaza de intemnizaria de handicap?
Cel mai recent răspuns: IustitiaLegea , utilizator 08:55, 21 Decembrie 2011
Mai asteptati cateva zile ca legea sa fie publicata in monitorul oficial pentru a putea intra in vigoare.
Poate va este mai usor sa gasiti singur raspunsul aici:
[ link extern ]
legea a fost publicata ieri in Monitorul Oficial, o puteti gasi aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tehnica legislativa. la ce data intra in vigoare o lege republicata? ContSters61634 ContSters61634 Salut, Am o mică nedumerire, republicarea unei legi la ce data intră în vigoare la data republicării sau tot la 3 zile? Poate pare banal dar am o ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap marilow marilow buna.sotul meu este pensinat de boala gr ii cu o pensie de 484 lei(i s-a pus stend la o artera, a facut 2 infarturi),m-ar interesa daca se poate sa mai ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanelor cu handicap conform noii legi a asistentei sociale catalinaciobotaru catalinaciobotaru Buna ziua, Un membru al familiei mele are certificat de handicap grav cu insotitor. Strangerea actelor necesare pentru eliberarea anuala a unui certificat ... (vezi toată discuția)