avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rau platnic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rau platnic

am ajuns in imposibilitate sa mai achit ratele la un credit contractat in 2007 , am inteles ca se va executa silit casa care a constituit garantia ! a fost un credit ipotecar ! daca suma ce o datorez bancii nu este acoperita din vanzarea respectivei case, la licitatie atunci banca ce-mi va face ? nu am alte proprietati ,,,,,dar sunt actionar la o firma la care am adus aport la capitalul social bunuri imobile( terenuri).In aceasta situatie banca poate sa execute capitalul social l firmei in care sunt asociata? mentionez ca firma inca nu are activitate !
Nu se pot atinge de bunurile firmei ,dar daca firma se va dizolva si lichida , va putea lua atunci partea ce vi se cuvine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societati comercilae lili_khanem lili_khanem bunuri imobile aduse aport la capitalul social (vezi toată discuția)
Consecinte neplata rate credit ipotecar nelystan nelystan Buna ziua Am un credit ipotecar pe persoana fizica in valoare de 70000 Euro ( teren evaluat de banca 105.000 E) la care nu am mai platit ratele.Sotul ... (vezi toată discuția)
Lichidare sa claudiatk claudiatk O societate comerciala pe actiuni care are hotararea judecatoareasca de lichidare si a numit de ceva timp lichidatorul dar nu a mai continuat procedura ce ... (vezi toată discuția)