avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajare printr-o hotarare judecatoreasca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajare printr-o hotarare judecatoreasca necomunicata.

Buna seara!Am castigat un proces cu fosta societate la care am lucrat pentru desfacerea abuziva a CIM,dar nu am primit inca hotararea judecatoreasca in scris.Respectiva hotarare o cunosc de pe siteul Tribunalului.Ieri mi-a venit o hartie de la fosta societate prin care mi se comunica sa ma prezint la sediul societatii in termen de trei zile pentru a fi reangajat,in caz contrar mi se va desface contractul de munca pentru abateri disciplinare cu art.61,lit.a.Va rog frumos sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 25 Noiembrie 2011
Prezentati-va la locul de munca si respectati programul de lucru. Hotararea Tribunalului e definitiva si trebuie executata. Este posibil sa fi ajuns comunicarea la societatea in cauza si sa nu fi ajuns la dumneavoastra.
Insa, chiar daca nu ati primit-o, dati curs invitatiei in termenul acolo indicat.
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
Mihaela Nevoie, Avocat
Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti se poate face si din initiativa angajatorului nu numai a salariatului ... In cazul in care debitorul, obligat printr-o hotarare judecatoreasca sau printr-un alt titlu executoriu, nu isi aduce la indeplinire obligatia fata de creditor de buna voie , acesta din urma are posibilitatea de a recurge la procedura executarii silite, procedura prin care obligatiile debitorului consfiintite prin titlul executoriu vor fi aduse la indepilinire in mod silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am un angajat caruia i-am acordat concediu fara plata din data de 31.05.2011-31.08.2011,problema este ca a trecut o luna(intreaga luna septembrie) si ... (vezi toată discuția)
Reangajare in urma concedierii abuzive (proces castigat ) rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! As vrea sa stiu daca in urma unui proces de concediere abuziva,castigat ,la care printre altele am cerut si reangajarea ,sunt obligata sa ma intorc ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu hotarare definitiva dar nu irevocabila ClaudiaN ClaudiaN Societatea poate pune poprire pe salariul angajatului in baza unui titlu executoriu (hotararea de fond in litigii de munca) daca acesta nu este si irevocabil? ... (vezi toată discuția)