Buna seara!Am castigat un proces cu fosta societate la care am lucrat pentru desfacerea abuziva a CIM,dar nu am primit inca hotararea judecatoreasca in scris.Respectiva hotarare o cunosc de pe siteul Tribunalului.Ieri mi-a venit o hartie de la fosta societate prin care mi se comunica sa ma prezint la sediul societatii in termen de trei zile pentru a fi reangajat,in caz contrar mi se va desface contractul de munca pentru abateri disciplinare cu art.61,lit.a.Va rog frumos sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez?Va multumesc.
Prezentati-va la locul de munca si respectati programul de lucru. Hotararea Tribunalului e definitiva si trebuie executata. Este posibil sa fi ajuns comunicarea la societatea in cauza si sa nu fi ajuns la dumneavoastra.
Insa, chiar daca nu ati primit-o, dati curs invitatiei in termenul acolo indicat.
Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti se poate face si din initiativa angajatorului nu numai a salariatului ... In cazul in care debitorul, obligat printr-o hotarare judecatoreasca sau printr-un alt titlu executoriu, nu isi aduce la indeplinire obligatia fata de creditor de buna voie , acesta din urma are posibilitatea de a recurge la procedura executarii silite, procedura prin care obligatiile debitorului consfiintite prin titlul executoriu vor fi aduse la indepilinire in mod silit.