avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune!!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune!!!

buna. succesiunea este gratis timp de 6 luni de la moartea difunctului???fratii mei au spus ca trebuie platit 1500 lei (15.000.000 lei vechi).
Cel mai recent răspuns: Ion Gabriel Anghelus , Avocat 11:57, 5 Octombrie 2008
succesiunea nu este gratuita, taxele le aflati de la notarul unde veti deschide succesiunea
Taxele catre stat dar nu si onorariul notarului ! Infrormativa direct la notarul in competenta caruia intra dezbaterea succesiunii dvs !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de succesiune ContSters160754 ContSters160754 buna ziua!ma numesc claudia.tatal meu a decedat pe 12.05.2012 si am ramas 2 mostenitori,eu si fratele meu.tatal meu avea act de mostenitor pe casa dar fara ... (vezi toată discuția)
Mostenire.pentru procesiunea de dezbatere a mostenirii,de la parinti,nou ... Michelle's Michelle's Pentru procesiunea de dezbatere a mostenirii,de la parinti,noi fratii,trebuie sa platim obligatoriu vreo taxa la notar?este legal,sau este la mana notarului sa ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune-neintelegeri intre mostenitori mariancristielena mariancristielena dezbaterea succesiunii,cand sunt doi mostenitori,si unul dintre ei nu este de acord cu inceperea succesiunii,si impartirea 50%- 50%,care este pasul de ... (vezi toată discuția)