avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cesionare actiuni
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cesionare actiuni

in urma actului de mostenitor-depus anul trecut-am acum 25% din actiunile firmei.urmatorul pas este adunarea actionarilor(EU SI IONEL) unde vom stabili cesionarea actiunilor mele,profitul care mi se cuvine din 2008 si pina acum.care este perioada pe care o pot acorda pentru a primi banii. aceasta perioada daca trece pot stipula in actul de cesionare o dobinda:(:(:help:
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:07, 25 Noiembrie 2011
orice perioada doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare actiuni bgina bgina prin succesiune trebuie(succesiunea a fost facuta acum 1an iar in acte nu am fost trecuta in locul sotului fapt pt care am trimis oficial o scrisoare prin ... (vezi toată discuția)
Plata dividende ContSters56278 ContSters56278 ce inseamna "[b]drepturile si obligatiile legate de actiuni urmeaza actiunile [/b]" (in cazul transmiterii acestora). Intrebarea mea ar fi cine are ... (vezi toată discuția)
Impartirea dividendelor mariamem mariamem Suntem 2 actionari intr-o firma care detinem cate 25 la suta din actiuni, iar al treilea asociat detine 50. Asta inseamna ca el este actionar majoritar si el ... (vezi toată discuția)