avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

fiul meu are 19 ani si nu mai continua studiile ,(nu a luat bacul) insa mie mi se opreste in continuare pensie alimentara, intreprinderea la care lucrez o poate sista? , poate sa ii ceara fiului meu o adeverinta de studii, ce pot face pentru sistarea pensiei alimenate , va multumesc; mentionez ca deocamdata fiul meu nu are loc de munca
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
emilian64, utilizator
Cel mai recent răspuns: emilian64 , utilizator 15:39, 25 Noiembrie 2011
da, poate fi sistata plata pensiei.. daca fiul isi reia studiile, sunteti obligat sa l sustineti pana la varsta de 25 de ani sau pana la finalizarea cu licenta a acestora
ce demersuri trebuie sa fac ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori un raspuns telul05 telul05 platesc pensie alimentara ficei mele care are varsta de 21 ani ,dar nu mai continua studiile deoarece nu a luat examenul la B.A.C. in vara anului 2010.deci nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa 18 ani Instalator69 Instalator69 Buna ziua.Sint un parinte(tata) care platesc o pensie alimentara conform hotaririlor judecatoresti(au fost doua,dintre care una, de majorare la 25%)De-a lungul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara calinsas calinsas Sunt divortat si recasatorit. Din prima casatorie a rezultat un copil caruia i-am pplatit pensie alimentara pana la finalizarea liceului (19 ani). Urmeaza sa ... (vezi toată discuția)