Va scriam in vara ca locuiesc la tara si langa mine sa deschis un restaurant ei bine acest asa zis patron face in gardul meu gard care este si miezuina o terasa de vara din placaj si scandura si un cuptor sa faca placinte la o distanta de nici 6 mareti de casa noastra de locuit . galagia insuportabila si fumul de la acest cuptor ne-a adus in situatia in care am sunat in repetate randuri la 112 , am facut reclamatie la primarie si in final la-m dat in judecata . suntem acum la a 3 infatisare el neprezentanduse niciodata avocatul dumnealui nici macar nu vine in sala cand intram noi cu avocata noastra pur si simplu ne sfideaza pe deasupra sa aflam acum din actele pe care le-a lasat avocatul sau la instanta ca el nu are nevoie de autorizatie de constructie pt aceasta terasa deoarece nu se invecineaza cu noi ca el ia vandut acea bucatica pe care e terasa tatalui sau. Intrebarea mea este daca pe CF scos de noi in care se arata ca suntem proprietari vecin este aceasta firma si nu tatal sau deci acest tata cu cine se invecineaza????? cand terasa asta ma afecteaza in mod direct nu mi se pare normal ca la mine in curte sa fiu nevoit sa asclut pe toti nebuni si sa nu ma pot odihni din cauza lor toata vara . atunci unde mai este dreptul meu de proprietate privata .va multumesc
Cand a deschis afacerea, v-ati dat acordul? Era obligatoriu ca toti vecinii sa-si dea acordul scris. Verificati si acest aspect. Discutati problema cu avocatul.
Cand a deschis afacerea nu ne-a fost cerut nici un acord la nimeni in urma cu 6 ani , dar problema cu terasa asta ma afecteaza doar pe mine deoarece terasa asta de vara este in gardul meu eu ma invecinez cu ea nici un alt vecin nemaifiind afectat .terasa a facut-o doar recent mintindu-ne ca isi face uscatorie asta era in iarna trecuta iar primavara neam trezit ca este terasa de vara eu sunt vecinul lui direct de pe verticala .