Am lucrat ca subinginer 25 ani ,acum sunt somera si nu am beneficiat de indicii de ierarhizare cf HG1051, la salariul minim pe economie s-a adaugat doar vechimea in munca 25% si 12% spor de fidelitate. ce trebuie sa fac sa beneficiez de aceste drepturi stipulate in HG
Cu stima
Niculina Popa
In acest caz, coeficientul de ierarhizare este de 1,5 ... in acest caz, avem urmatoarele salarii minime :
01.oct.2008 - 31.dec.2008 - 810 lei
01.ian.2009 - 900 lei
Va multumesc,este necesar sa-mi angajez un avocat?
Societatea ,in caz de castig are obligatia sa faca rectificarea si in cartea de munca,sau mai nou in registru?
Va multumesc,este necesar sa-mi angajez un avocat?
Societatea ,in caz de castig are obligatia sa faca rectificarea si in cartea de munca,sau mai nou in registru?
Depinde de dvs. daca doriti sau nu sa va angajati un avocat ....nu este obligatoriu sa va angajati avocat ... in caz de castig, angajatorul are obligatia sa faca rectificarile cuvenite in carnetul de munca .. iar in registru dupa data de 01.08.2011 cu privire la salariu...
Deoarece sunt somera si nu am bani sa-mi angajez un avocat va rog sa-mi spuneti ce acte trebuie sa pun la dosar si cand pot sa depun contestatia pentu recuperarea drepturilor salariale
Va multumesc
Salarizare 2010
piramida76
Cum se calculeaza salariul pentru ianuarie 2010 daca pe langa salariul de incadrare se da si sporul de vechime?
Pentru bugetari am inteles ca salariul va fii ... (vezi toată discuția)