avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Viceprimar presedinte al unei comisii de licitatie de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Viceprimar presedinte al unei comisii de licitatie de masa lemnoasa din padurea primariei, fratele sau - padurarul ce gestioneaza acea padure

Poate un viceprimar sa fie presedintele unei comisii de licitatie de masa lemnoasa din padurea primariei, in conditiile in care fratele sau este padurarul ce gestioneaza acea padure?
Cel mai recent răspuns: vhojda , utilizator 23:02, 27 Noiembrie 2011
Aici nu cred ca are o influienta. Se liciteaza masa lemnoasa care se va taia si vinde iar fratele nu cumpara nimic, nu?
Multumesc de raspuns. Da, nu cumpara.
Este padurea primariei unde fratele vicelui este padurar incadrat la Ocolul Silvic sau la primarie?
intrebarea corecta cred ca ar fi " poate o persoana care ocupa o functie de demnitate publica, sa indeplineasca niste activitati care implica exercitarea unor prerogative de putere publica, activitati care sunt specifice functionarilor publici, astfel cum sunt acestia definiti prin legea nr.188/1999?"
altminteri...poate, ca nu liciteaza fratele. :)
Da, este padurea primariei administrata de un ocol silvic de stat . Padurarul este angajatul acestui ocol, cu acordul Primariei.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta Stirbu Mihai Stirbu Mihai X cumpara de la Ocolul silvic masa lemnoasa in valoare de 1000 RON. Primeste actele necesare, respectiv Bon fiscal de Vanzare, emis de organul competent. ... (vezi toată discuția)
Neglijenta in serviciu-legislatie succesiva in timp pt calculul prejudiciului marian14 marian14 buna, Problema mea e putin mai controversata, am fost angajat la primarie ca muncitor calificat cu gestiune si atributii de paznic de pasuni.Gestiunea ... (vezi toată discuția)
Aplicare og.6/2013 camicami camicami Buna tuturor, referitor la impozitul de 0,5% pentru veniturile obtinute din exploatarea forestiera in baza autorizatiei de exploatare,spuneti-mi,va rog,cine ... (vezi toată discuția)