avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Noua taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Noua taxa auto

Buna ziua. Am auzit ca s-au castigat deja procese impotriva taxei auto intrate in vigoare la 1 noiembrie. E ceva adevarat?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 08:48, 27 Noiembrie 2011
Inca nu a intrat in vigoare legea
Dar despre noua taxa auto nu se stie nimic? Daca se contesta in instanta sunt sanse de reusita?
Asa ceva inca nu se poate sti.
Discriminarea pe aceleasi criterii nu mai poate fi admisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara plata taxei auto si recuperare taxa auto ContSters236831 ContSters236831 buna seara, am si eu o intrebare. Ce se intampla cu cei care au dat statul in judecata anul trecut fie pentru recuperarea taxei, fie pentru inmatricularea ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)
In legatura cu taxa auto costel_michelin costel_michelin Buan ziua,am si eu o nelamurire,in legatura cu taxa auto,care este enorma la noi in RO, am auzit...doar pe vorbe,ca este posibil varianta sa gasesti un ... (vezi toată discuția)