In urma cu doua luni am lucrat ca angajata a firmei X care isi are sediul in Bucuresti ,dar are in acelasi timp cateva sectii raspandite in provincie .In orasul meu sunt doua astfel de sectii dar cu profiluri diferite.La una din ele lucrez eu.
De curand conducerea de la Bucuresti si cu cea(cele) de aici au hotarat ca sectiile sa devina Firme cu conducere proprie si cu nume propriu (din diferite motive).Din cate ni sa explicat suntem angajatii unei noi firme.Suntem angajati prinPRELUARE,daca exista asa ceva.
Luna trecuta ni sa sugerat sa ne facem lichidarea pe firma veche si sa semnam un contract individual de munca nou,la noua firma .
Vreau sa stiu cam cat de legala este demisia a aproximativ 250 de persoane (cam cat au sectiile din oras) si ce drepturi am pierdut odata cu demisia.
Transfer?
papic
Buna ziua,
daca lucrez la un grup de firme X&Y, sunt angajat pe firma X de doi ani, acum vor sa treaca toti angajatii de la firma X la firma Y,se face prin ... (vezi toată discuția)
Contract de munca
Flav
Buna ziua,
Daca o companie este achizionata de alta si vechea companie isi schimba numele din cea veche in cea noua , prin ce metoda se poate realiza ... (vezi toată discuția)
Transfer salariati
carita
Buna ziua,
firma la care lucrez este in procedura de divizare si toti salariatii sunt angajati pe firma nou constituita.
Un salariat era in concediu ... (vezi toată discuția)