avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... instanta ce va considera?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

instanta ce va considera?

intr-un accident rutier care va avea vrun efect in fata instantei faptul ca am fost orbit de soare si nu am mai apreciat bine distanta sau ca am adormit la volan pe fondul oboselii sau amandoua au aceiasi incadrare ori una ori alta este acelasi lucru pentru instanta ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 15:53, 27 Noiembrie 2011
Nu ati precizat esentialul si anume consecintele evenimentului rutier
s-a lasat cu un deces si vatamre corporala
Ce efect va asteptati sa aiba orbirea de soare sau adormirea la volan? Ambele variante va sunt imputabile...
Probabil doriti sa se retina circumstante atenuante sau sa fiti achitat?
Din pacate niciuna din cele doua variante nu va ajuta...
Nici in retinerea unei culpe comune, nici ca circumstante atenuante, nici la achitare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare: cauza accident okey okey 1) accident rutier incadrat cu art 178 si art 184.cp cauza (din declaratiile a doi martori ) adormire la volan ? 2) accident rutier incadrat cu art 178 si 184 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - ucidere si vatamare corporala din culpa, consecinte joc joc va rog sa-mi spuneti la ce articole se incadreaza soferul profesionist in urma accidentului rutier fara a incalca vreo legislatie rutiera [ viteza , fara ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima decedata - sofer ->0.94 mg/l aer expirat cryisty cryisty Salut ... As avea o intrebare mai lunga ... Cazul unui prieten -> Intr-o seara in jurul orei 23:00 , 5 tineri (dintre care 1 minor) , au plecat in afara ... (vezi toată discuția)