avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire

din cate stiam eu in cazul unei singure popriri valoarea popririi poate sa ajunga pana la 25% din salariu. Cunosc situatie in care poprirea a ajuns la 50%. este normal?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 09:42, 29 Noiembrie 2011
Corect, dar pensia o dau eu, adica o trimit eu in contul fostei sotii. Intrebarea mea era, imi este afectata aceasta valoare? Mai exact, 33% se aplica la restul dar de salariu - pensie; sau 33% din salariu punct!
Multumesc!
.Pana la 1/3 din venitul lunar net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe venit tigris47 tigris47 As dori sa stiu cat la suta din venitul unui debitor, poate fi executat in conditiile legii, prin procedura popririi la sursa? (respectiv, cat din salariul ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe salariu mary84 mary84 Buna ziua. In cazul in care am 2 propriri pe numele aceluiasi salariat (cu titlu executoriu), una primita acum o luna si alta astazi, cum procedez? Pe ambele ... (vezi toată discuția)
Poprire. cat? robertsega32 robertsega32 Un salariat are doua popriri la salariu. La prima, pensie de intretinere, iar a doua poprire are in vedere o suma de 5000 lei reprezentant cheltuieli de ... (vezi toată discuția)