avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inscrieri cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inscrieri cartea de munca

Buna ziua.In cazul in care o persoana lucreaza part-time la 2 firme, 6 ore/zi si 4 ore/zi ,se inscriu ambele posturi in cartea de munca?La stabilirea vechimii si pensiei cum se ia in considerare?Aceeasi problema in cazul in care persoana respectiva lucreaza cu 2 contracte part-time la aceeasi firma.Multumesc.


m. sorin
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 6 Octombrie 2008
DAca ITM nu va ajuta, atunci puteti sa depuneti o sesizare la Inspectia Muncii - for tutelar ITM-urilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)
Cim cu 1 h/zi pt resurse umane llumi llumi Buna dimineata! As avea o intrebare...pot avea CIM cu 1h/zi la mai multe firme in functia de inspector resurse umane...bineinteles fara a depasi 48 ore / ... (vezi toată discuția)
Specialist resurse umane elena rusu elena rusu Am si eu o intrebare,daca sunteti informati va rog sa ma ajutati. O persoana cu facultatea de litere, constructii, istorie poate ocupa un post de specialist ... (vezi toată discuția)