avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical in preaviz concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical in preaviz concediere

In cazul unui angajat aflat in preaviz de concediere din motive ce nu tin de persoana salariatului care vine cu un concediu medical ce se intampla cu preavizul? Se opreste numaratoarea zilelor de preaviz pe durata concediului medical si se reia dupa?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bianca Mirea , Consultant resurse umane 11:39, 28 Noiembrie 2011
Termenul de preaviz se suspenda pana la terminarea concediului medical, reluandu-se numaratoare la terminarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in perioada de preaviz stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Multumesc mult pentru raspunsurile date la subiectul anterior. Insa datorita acestei \"crize financiare\" ne confruntam cu diverse probleme legate ... (vezi toată discuția)
Cine se include in cei concediati colectiv? udin udin As vrea sa stiu daca intr-o concediere colectiva se includ si cei care au primit decizia de concediere cu 3 luni in urma ,dar au avut prelungita perioada de ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la concediu medical daca sunt in preaviz conform art 65. alin 2? andreea.buiac andreea.buiac Buna Ziua De curand am fost instiintata ca voi fi concediata conform art 65 alin.1 (datorita situatiei economico - financiare postul meu a fost desfintat) si ... (vezi toată discuția)