avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... suspendare+o noua infractiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

suspendare+o noua infractiune

buna ziua
in februarie 2011 am fost condamnat la 10 luni inchisoare cu suspendare(2 ani 10 luni perioada de incercare) pentru inselaciune...in martie am comis o alta infractiune,tot inselaciune,au inceput urmarirea penala, dar m am impacat cu persoanele pagubite,am reparat prejudiciul si am fost scos sub urmarirea penala....cum s a intamplat asa ceva,ma bucur dar sunt curios si..........mai am 2 dosare..intrebarea:daca repar prejudiciul oare primesc si de acolo scoatere?
am mai primit 2 SUP
2 suspendari pentru inselaciune? imi poti pune numaru dosarului? sa ma uit un pic. si eu cunosc pe cineva care are 2 dosare de inselaciune si vreau sa il ajut cumva. mersi
@dumutaadrian
Scoatere de sub urmarire penala=SUP,nu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror picika picika buna procurorul are dreptul sa deie SUP pt o infractiune art 215 alin 1,cu prejudiciu reparat mentin faptul ca deja am primit o SUP la o inselaciune art 215 ... (vezi toată discuția)
Sup si noul cod penal mezgageza mezgageza in noul cod penal exista institutia SUP (scoatere sub urmarire penala) ? ex.in timpul vechiului cod de multe ori am primit SUP cu motivatia ca fapta nu ... (vezi toată discuția)
Este pericol social-nu este pericol social-ca la loterie puncuskaa puncuskaa Conform art. 17 C.pen., infracţiunea este fapta care prezintă pericol social, e săvârşită cu vinovăţie şi este prevăzută de legea penală. am ... (vezi toată discuția)