avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procuror

buna
procurorul are dreptul sa deie SUP pt o infractiune art 215 alin 1,cu prejudiciu reparat
mentin faptul ca deja am primit o SUP la o inselaciune art 215 alin 1,2,3.
am si o suspendare....sau inlocuirea raspunderii penale art.90
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 12:50, 6 Decembrie 2011
Va intereseaza sa aflati daca veti putea primi un SUP pt o inselaciune in conditiile in care aveti o suspendare mai veche ? Pt ce ati primit suspendarea?
tot pt inselaciune
Daca noua infractiune pentru care sunteti cercetat acum s-a produs in termenul de incercare care vi s-a dat odata cu suspendarea conditionarii pedepsei din dosarul mai vechi, atunci nu veti putea primi o noua pedeapsa tot cu suspendare, viitoarea sigur va fi cu executare, asta bineinteles daca dosarul va ajunge in instanta si veti fi gasit vinovat si de aceasta data.
Sanse de SUP aveti putine as zice eu, insa este doar parerea mea, totul depinde de probele de la dosar si de ceea ce considera procurorul.Insa sa stiti ca daca aveti antecedente pe aceeasi poveste...puteti sa tot reparati partea materiala, pana la urma orice procuror va considera ca nu este suficienta SUP si inlocuirea cu amenzi spre exemplu, pt ca exista riscul ca dvs sa tot repetati aceste greseli daca nu veti fi sanctionat asa cum trebuie.
Dar, repet, depinde de cum gandeste si cum percepe fiecare procuror fapta dvs si cat de grav este ceea ce ati facut.

si daca dosarulk ajunge la instanta pot sa primit suspendare cu supraveghere?art 86.1
Sabe sanse sa primiti suspendare sub suraveghere pt ca sunteti in recidiva si de obicei, din cele observate de mine, in aceste cazuri se dau pedepse cu executare, ca sa nu mai spun ca vi se poate da si un spor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare+o noua infractiune picika picika buna ziua in februarie 2011 am fost condamnat la 10 luni inchisoare cu suspendare(2 ani 10 luni perioada de incercare) pentru inselaciune...in martie am comis ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare picika picika buna in februarie 2011 am fost condamnat 10 luni inchisoare cu suspendare....intre timp am avut un alt proces si in martie 2011 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Cheful procurorului pici80 pici80 am comis o infractiune (inselaciune) in perioada termenului de incercare,am reparat prejudiciul creat si am scapat cu o scoatere de sub urm penala cu o amenda ... (vezi toată discuția)